Ugunsdrošība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Stexkom, SIA

18.novembra 16-301, Rēzekne, LV-4601
Iekšējie elektroinstalācijas - Latvijā. Automātisko ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmu - Latvijā. Datoru tīklu, telekomunikāciju tīklu - Latvijā. Iekšējie elektroinstalācijas darbi. Datoru tīklu, telekomunikāciju tīklu izbūve. Automātiska ugunsgrēka balss izziņošanas sistēmu izbūve un apkalpošana. Automātisko

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Moduļu konstrukcijas:

Euromodule.eu ir kompānijas "Europanels", viena no vadošajiem Eiropas sendvičtipa paneļu ražotājiem, specializēta nodaļa. Daudzu gadu pieredzē darbā ar šo materiālu mūsu kompānija ir ieguvusi nepieciešamās zināšanas un prasmes visa veida sarežģītības objektu no sendvičtipa paneļiem būvēšanai. Ātri uzstādāmo moduļu konstrukciju no sendvičpaneļiem izskats ir ļoti moderns un interesants. Moduļu konstrukcijas, kas tiek izgatavotas no sendvičtipa paneļiem, ir praktiski bez-alternatīvs risinājums daudzās sfērās, kurās ir nepieciešama paaugstināta ugunsdrošība, laba siltuma vadītspēja, mehāniskā izturība, izturība pret agresīvas vides iedarbību. Šodien pēc šīs tehnoloģijas tiek būvēti dažādu mērķu objekti. Euromodule.eu izstrādājumi tiek ražoti Latvijā un realizēti ne tikai Baltijā, bet arī Skandināvijas valstīs un Somijā. Euromodule.eu ir vienīgais specializētais uzņēmums Latvijā, kas veic sendvičtipa paneļu rūpniecisko moduļu konstrukciju projektēšanu un izgatavošanu.

Saule un Vējš, saules paneļi

J.Rozentāla 4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Piesakies konsultācijai un sāc ražot savu saules enerģiju:

Kā samazināt elektroapgādes izmaksas

• Konsultācija par saules enerģijas ražošanu • Sadales tīkli. Vai vari pieslēgt mikroģeneratoru • Plāna izstrāde Tavai saules enerģijas sistēmai • Profesionāli saules paneļu montāžas darbi • Sertificēta elektriķa pakalpojumi • Energoaudits • Pieslēgums sadales tīklam • Saules paneļu uzstādīšana privātmājām • Saules parki uzņēmumiem • Vēja ģeneratori • Saules elektrostacija • Saules paneļi • Saules paneļu tirdzniecība • Saules baterijas • Saules enerģijas akumulatori • Hibrīdie invertori • Mikroinvertori • Ekektro auto uzlādes stacijas • Siltumsūkņu uzstādīšana • Siltumsūkņi

Piesakies konsultācijai: https://sauleunvejs.com/sazinaties/

Purmaļi, ZS

Raiņa 15a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Ugunsdzēsības, ugunsdzēšanas aparāti, līdzekļi, tirdzniecība, uzpildīšana, ugunsdzēsība Talsos

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

SKYSTONE, SIA

Silakrogs, "Senči" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Par uzņēmumu:

Izgatavojam un iestrādājam zema blīvuma šūnbetonu - vieglu un plūstošu betonu, kas satur betona sastāvā iejauktas putojoša reaģenta radītas putas. Mikro burbuļu ievadīšana betona matricā nodrošina gala produktam unikālas īpašības - zemu strukturālo slodzi, augstu termoizolāciju, labu skaņas absorbciju un izcilu ugunsdrošību. 

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Tiramventilaciju.lv

Kalnu 4-1, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
Pakalpojumi:: ✓ Gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšana ✓ Ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbi ✓ Objektu apsekošana ✓ Darbu dokumentēšana video un foto formātā ( pirms un pēc) ✓ Virtuves tvaiku nosūces sistēmu tīrīšana Par mums::

SIA „LP Construction” nodrošina dabīgās un mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, izmantojot profesionālas skandināvu kvalitātes tīrīšanas iekārtas. Piedāvājam pilna servisa ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbus, lai paaugstinātu telpas gaisa kvalitāti, ugunsdrošību un energoefektivitāti. Mūsu pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā. Konsultācijas, profesionāļu padomi .

Energy Expert, SIA, Elektromontāžas uzņēmums

Hipokrāta 2d, Rīga LV-1079
Apraksts: Lai runā darbi! Papildus ierastajai elektroinstalāciju mērījumu kārtībai, Energy Expert speciālisti nodrošina kontaktu savienojumu pārbaudi, izmantojot termokameru.

WURTH, SIA, Veikals

"Transportbāze" , Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u. c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Daugavgrīvas 56a, Rīga, LV-1007
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

WURTH, SIA, Veikals

Rīgas 98a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

WURTH, SIA, Veikals

Cesvaines 30, Madona, Madonas nov., LV-4801
Ugunsdrošība .

WURTH, SIA, Veikals

Jaunceltnes 22A, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ugunsdrošība .

WURTH, SIA, Veikals

Sloku 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ugunsdrošība .

WURTH, SIA, Veikals

Graudu 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Ugunsdrošība .

WURTH, SIA, Veikals

Neretas 30, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Ugunsdrošība .

WURTH, SIA, Veikals

Stendes 8, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Ugunsdrošība .