Ugunsdrošība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Component, SIA

Daugavgrīvas 93, Rīga LV-1007
Ēku inženiertehniskās sistēmas, projektēšana, montāža, tehniskā apkope. Ventilācija, gaisa kondicionēšana, apkure, ūdensapgāde. Vājstrāvas drošības sistēmas, apsardzes signalizācijas sistēmas, piekļuves kontroles sistēmas, videonovērošanas sistēmas, izziņošanas sistēmas, ugunsdrošības signalizācijas, telekomunikāciju tīkli,

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Automātiskās barjeras, veramo vārtu automātika, bīdāmo vārtu automātika, garāžas vārtu automātika, dārza apgaismojums, transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto riepu atdures, joslu atdalītājbarjeras, stabiņi ar ķēdi, atstarojoši plastmasas

Cēsu rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Uzvaras bulvāris 4, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Ugunsdrošība , ugunsdzēsēji, uguns, ugunsgrēks, glābšanas dienests, ugunsdzēsēji Cēsīs, dūmvadu attīrīšana

DDF, SIA

Tīnūži, "Nīcas" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Ugunsdrošības sistēmas, Apsardzes sistēmu projektēšana, montāža, Signalizācijas, signalizāciju uzstādīšana, aizsargierīces, videonoverošana, sistēma, ugunsdrošības signalizācija, kameras, komplekts, uzstādīšana, ierīkošana, komplektēšana, konsultēšana, ugunsgrēka, bezvadu. Videonoverošanas komplekts, darba vietā, mājā,

DEGRAN, SIA

Ieriķu 20-8, Rīga, LV-1084
Par mums: SIA “Degran” ir ģimenes uzņēmums ar ilggadēju pieredzi drošības sistēmu montāžā un tehniskajā apkalpošanā. Pakalpojumu klāstā ietilpst videonovērošana, signalizācija, ugunsdrošības signalizācija, piekļuves kontrole un domofoni.

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

DN Grupa, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1046
Videonovērošana, ugunsdrošības signalizācija, signalizācijas sistēmas, kodu slēdži, durvju kodu atslēgas, piekļuves kontrole, namrunis, domofons, attālinātā videonovērošana, videokameras, tirdzniecība, uzstādīšana, montāža, ierīkošana, remonts.

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

DarkNet, SIA

"Kunduri" , Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Apraksts: Kompānija SIA "DarkNet" nodarbojas ar juridisko personu informācijas tehnoloģiju infrastruktūras izpēti, izbūvi, apkalpošanu. Katra klienta bizness ir unikāls, līdz ar to katra klienta tehniskais nodrošinājums ir jāizvērtē individuāli, balstoties uz informācijas tehnoloģiju loģisko shēmu pamatprincipiem.

Datu tehnoloģiju grupa, SIA

Ganību dambis 24a-308, Rīga LV-1005
Darba laika uzskaites sistēmas. Cilvēkskaitītāju sistēmas, apmeklētāju uzskaites sistēmas. Optiskais pieslēgums, interneta pakalpojumi, internets, internet telekomunikācijas, telekomunikāciju risinājumi, IP telefonija, datortehnika, WEB, hostings, mājas lapas, (Www) e-pasts, e-mail, datortīklu projektēšana, ierīkošana,

Daugavpils ugunsdrošība, SIA

Cietokšņa 14-6, Daugavpils, LV-5401
Ugunsdzēsības dienesti

Delbro, SIA

Lielā 39-55, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Elektromērījumi, Elektroinstalācija, Elektromontāža elektroinstalācija. Elektromontāžas darbi, elektrisko tīklu apkalpošana, elektrotīkli, elektroapgādes montāža, iekšējie tīkli, ārējie tīkli, zibens novedēji, zibensnovedēji, zibens novedēju montāža, uzstādīšana. iekšējais, ārējais apgaismojums. Termokameras pakalpojumi.

Derex, SIA

Višķu 21f, Daugavpils LV-5410
Ārējie / iekšējie tīkli, ugunsdrošība , videonovērošana, ielu apgaismojums. Telekomunikācijas.

Droša darba birojs, SIA

Vecā Ostmala 10, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība, ✓ darba drošība, ✓ darba aizsardzības konsultācijas, ✓ ugunsdrošība, ✓ ugunsdrošības konsultācijas, ✓ pakalpojumu sniegšana.  Par uzņēmumu:

SIA "Droša darba birojs" ir kompetenta institūcija darba aizsardzības jautājumos, kas sniedz darba aizsardzības un ugunsdrošības pakalpojumus dažādu nozaru uzņēmumiem. Audita veikšana, darba vietu, telpu, objektu apsekošana, darba aizsardzības un ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde, konsultēšana, darbinieku instruēšana, uzņēmumu pārstāvēšana VDI un VUGD u.c.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-208, Rīga, LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

Drošības nams, SIA

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Drošības nams, apsardze, piekļuves sistēmas, ugusndrošības, ugunsdrošības uzstādīšana, kabeļu izolācijas pretestības mērījumi, pretestības mērījumi, videonovērošana, datu tīkli, vājstrāvu sistēmu projektēšana, vājstrāvu sistēmas, vājstrāvu sistēmu uzstādīšana, optiskie kabeļi, optisko kabeļu metināšana, datu tīklu sertificēšana,

EJ Solution, SIA

Talsi, Talsu nov. LV-3201
Nodrošinām šādus juridiskos pakalpojumus:: ✓ juridisko konsultāciju sniegšana;  ✓ dažāda veida līgumu, vienošanās, pretenziju un citu dokumentu sagatavošana;  ✓ nekustamo īpašumu jautājumu risināšana;  ✓ dokumentu sagatavošana parādu un kompensācijas piedziņas lietās;  ✓ interešu pārstāvību nodrošināšana sarunu procedūrās ar darījumu partneriem, darbiniekiem, klientiem;  ✓ prasības vai paskaidrojumu sagatavošana tiesā; ✓ kapitālsabiedrību dibināšana, izmaiņu reģistrācija, reorganizācija un likvidācija; ✓ uzņēmumu kompleksā juridiskā apkalpošana.

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

ESELO, SIA

Malēju 1a, Rīga LV-1057
aksesuāri, siltumtehnika, akumulatori, atjaunojamās enerģijas sistēmas, saules kolektori, saules paneļi, ugunsdrošība , Ugunsdrošība , ugunsgrēka signalizācijas, UPS. Uzmavas. Vadi. Vairumtirdzniecība. Vājstrāvas.